Когато ме обичаш до безкрайност
и стъпваш тихо в сивите ми дни.
Тогава вдишвам всяка твоя тайна,
а после я издишвам без следи.
Когато ме обичаш до полуда
и страстно ме отпиваш ожаднял.
Тогава съм стоцветна пеперуда,
защото всичко свое си ми дал.
Когато ме обичаш до греховност
и целият ти свят е само страх.
Тогава те лекувам от виновност,
защото да си влюбен не е грях.
Когато ме обичаш до горчивост
и черен шоколад ти е вкуса.
Тогава съм най-сладката ти дивост,
защото тъй ме бива да горча.
Когато ме обичаш като днес -
безпаметно, безмълвно, непрестанно...
Тогава ме очаквай и нощес.
Ще дойда във съня ти, ще остана!
© Джейд Всички права запазени