Когато ме викаш,
ме искаш,
когато си цяла желание
в очите, с послание,
а устните ме провокират
със думички, които намират
път към мен и страстта,
отварям онази врата,
към сливането ни общо,
магично и мощно...
Когато ме викаш
аз идвам...
23.09.2023.
© Георги Каменов Всички права запазени