Когато само мечтая... е съвършено!Сливане, отдаване, удовлетвореност... Когато го рисувам... е вдъхновено!Музика, поезия, одухотвореност... Когато го искам... е страст!Огън и стихия, непримиримост... Когато наистина се случва... е чудо!По-красиво от мечта,по-истинско от всеотдайна душа,по-невероятно от вечността! Когато наистина се случва...аз и ти - това е любовта!
© Ани Атанасова Всички права запазени