Когато се влюбиш във Дявола,
бягай,
защото той ще ти вземе сърцето,
а ти ще си счупиш гръбнака.
Когато се влюбиш във Дявола,
бягай,
защото целувката жадна
дъхът ти на ангел без жал ще открадне
и после ще млъкне преситен.
Когато се влюбиш във Дявола,
знай,
че бъдеще в страст обещано
е сън за малини, оваляни в захар -
сънят на дете за любов замечтано.
© Нели Станева Всички права запазени