Когато си желана –
не само нощем,
а под светлината на слънцето,
пред всеки поглед,
в отговор на всеки въпрос,
дори и без запитване,
натуралното издишване
на името ти
е като урагана
в другия край на света,
усетил пеперудите ти
как се измъкват
от какавидите
на страховете ти.
© Надежда Тошкова Всички права запазени