28.04.2009 г., 21:49 ч.

Когато си край мене 

  Поезия
640 0 2

                                               Докосване... пареща жарава,

                                               на утрото първите лъчи,

                                               милващи кожа суха... ожадняла, 

                                               будещо и най-заспалите очи.

                                               А мирисът... на крехка роза,

                                               цъфнала, за да привлича и омае,

                                               с дъха на нежна страст среднощна...

                                               примамваща да се желае.

                                               И погледът... една вселена,

                                               прозорец... даващ път и яснота

                                               и две очи влажни и наивно детски,

                                               в които гола плува любовта.

© Ивелина Паунова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много мили думи! Оценявам ги ! Благодаря от сърце!
  • Толкова,наистина толкова КРАСИВО И ТРОГВАЩО!Огромен талант, по-хубаво откровение за любовта не съм чела!!!Поклон!
Предложения
: ??:??