И нека ме упрекват във предателство,
и нека ми свалят короната,
нека ми вземат жезъла, сиятелството,
нека от Лемнос съм прогонена.
И нека бъда провалила се,
нека ми изричат името с презрение,
нека да съм отлъчената Хипсипила.
Тебе искам. И сменям душата си за тебе.
03.08.2010г.
гр. Сан Фернандо
Честит рожден ден на патерица, любов моя! Да те обичам е по-силно от всичко друго в мен. :)
© Събина Брайчева Всички права запазени
така се обича...
сърдечен поздрав, Събина.