Когато те няма
На Ева
За сълзите, които ми спестяваше,
за твоите добри ръце
с познати, меки очертания,
за всеки жест, със който ми помагаше
по-лесно да те разбера,
за твоя поглед -
не, не мога да съм съдница!
Аз пристрастена ще съм в този спор -
дали - защото много ме обичаш ти,
или - защото нося те във мен!
Аз мога само да съм искрена -
когато ти благодаря!
© Елена Бързева Всички права запазени