Когато те видях
Когато те видях за първи път,
се вцепених. Останах си на мястото.
Не можех да помръдна и дори
небето ме захлупи, необятното.
За втори път когато те видях разбрах,
че точно в теб съм влюбена.
Сърцето ми прошепна, че съм Тя.
Тогава в безкрая се изгубих.
И молих се да ме погледнеш само,
а ти нехаеше за мен и знам...
Ще се разминем с тебе не разбрали
един за друг, че бяхме там.
© Димена Всички права запазени