Когато ти кажат -
пристъпи и... си в рая,
не затваряй очите си!
Обърни се и виж -
от бездна ли излизаш.
Ако не,
просто не тръгвай.
Може би тя е пред тебе...
Всички надежди събери.
Живот е!
Живее се!
Потърси в дните отминали
рая.
Вероятно е там,
но е счупен.
Събери ги!
Парчетата...
Не всичко е край.
Живот е!
Живее се!
© Маргарита Василева Всички права запазени
Поздрав за посланието и оптимизма!