Всички казват, че си боклук...
Всички казват да те забравя...
Всички казват да харесам друг...
Всички казват да те оставя....
НО...
Кой друг има твоите очи?
Кой друг е толкоз неприличен?
Кой друг живее на ръба?
Кой друг ме кара да се чувствам така?
Знам, че нямам шанс да съм с теб...
Знам, че приятел съм за теб...
А може би,
това не съм дори...
Знам, че не си заслужава да страдам,
но пак го правя...
Как да те забравя?!
Кой друг има твоите очи?
Кой друг е толкоз неприличен?
Кой друг живее на ръба?
Кой друг ме кара да се чувствам така?
Когато мене гледаш,
когато ми говориш,
нещо в мен се преобръща...
И тогава от ясно по-ясно разбирам,
никога не ще те имам...
Че трябва да се откажа...
НО...
Кой друг има твоите очи?
Кой друг е толкоз неприличен?
Кой друг живее на ръба?
Кой друг ме кара да се чувствам така?
P.S. Този текст ми е много скъп... Той "разказва" за чувствата ми в момента...
© Сладурркатта Всички права запазени