10.05.2007 г., 9:17 ч.

Кой е забравил тук 

  Поезия
478 0 2
 

Кой е забравил тук

Гладката си магистрала

Да минава през ума ми

С чувството че изостава


И прах събира телевизорът ми

Защото предаванията

Са излишни


Кой е забравил да хвърли тоягата си

Кучетата ги няма да я донесат обратно


Кой е изпразнил света

Изпъдил всичките му деца

Сам трябва да се оправям оттук насам


И музика няма тук

В този лишен от вятър

Отрязък от време


Просто са ни надрусали

За да можем само да прощаваме

И да прощаваме за да могат пак да ни мачкат


Кой е обръснал

Небето

Разтворило раните си


(ти видя ли как луната

пропусна тази вечер)


09.05.2007

© Десислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??