Нежен стрък си вплетен във косите ми,
закопнял за ласките на слънцето,
зажаднял за - глътка изворна,
нежен стрък - сълза си моя бисерна.
Колко нощи ваеш ти съня ми,
безчет нощи лумваш ти огньове,
безчет нощи - искри рой ми пращаш,
колко нощи все ми шепнеш - твой съм.
© Мариола Томова Всички права запазени