Огладнявам,
когато мисля за теб.
Жадно преглъщам,
лъчи - молекули.
Дишам по цялото
в хаотичния ред,
на пощурели,
в дъга пеперуди.
Ожаднявам,
от мисъл за теб,
наслада
кокос в капучино.
Пяната буйна
на вкусната смес,
попива
и съм твой ...Буратино.
Цял съм,
когато си мен,
кълбо - бяла,
щура вселена.
Ласка на мисъл
ефирен сатен,
синьо небе
и планета - зелена!