Коледа
Коледа свята,
на песни и семейна обич богата,
нека всички бъдем щастливи,
истински миролюбиви,
с любов да изпълним сърцата,
със съпричасност да озарим сърцата,
когато коледните камбани зазвънят,
благородните ни молитви да прозвучат!
© Пламена Сомова Всички права запазени
Светли Празници!