Коледа
В коледния светъл час
мисля си за теб аз.
Искам твоята усмивка,
нежния ти глас,
твоята подкрепа,
която получавам в труден час.
В искрите от пенливо вино
виждам твоите очи,
а от светлинките от елхата
твоят смях струи.
Вярно е, че до мен те няма,
истината е, че ти си в мен.
Истина е, че те има,
за да не съм сама на този ден!
© Вера Камбурова Всички права запазени