Празнично ехтят
Весело блестят
Светлини и музика звучи
Всички вестят
Коледа е тук
Коледа е тук
Звън, звън, звън Коледа е тук
Звън, звън, звън празнично е вън
Звън, звън, звън светлино навред
Звън, звън, звън идват и при теб
В звездната нощ празника блести
Тихи думи за бъдеще реди
Сияйна звезда в небето изгря
Попътна светлина разтла
Звън,звън,звън Коледа е тук
Звън,звън,звън приказно е в теб
Звън,звън,звън снежинки валят
Звън,звън,звън празнично искрят
© Албена друнина Всички права запазени