Коледа, мила, идваш щастлива
с звън и песни красива!
Рождество Христово дар Велик,
радваш нас със Своя лик!
Здраве носиш и Спасение,
с благословия и умение!
Мирна да е вред Земята
с обич и доброта в сърцата!
Слава Тебе, Спасителю наш,
благослови българския ни род,
за светли бъднини
и обновен живот!
P.S -Весели празници за всички!нБъдете благословени и щастливи, здрави и още по-добри!
© Елена Калчева Всички права запазени