Празнични камбани бият.
Коледни звънчета весело
звънят, че нова година е
дошла те ни съобщават.
Усмивка на лицата грее.
Душата ми влюбено през
новата година нека пее.
Жената на живота ми до мен
вечно искам да живее.
Най-прекрасната жена
щастливо да се смее.
Сърцата ни в едно събрани,
влюбени да бъдат во веки.
© Драгомир Костадинов Всички права запазени