Греят коледно звездите,
снегът весело се сипе.
Цветни лампички намигат,
празници щастливи идат.
Дядо Коледа с шейната
тръгва с обич към децата,
а еленът му танцува,
чуй, звънчето му се чува.
И подаръци за всеки
носи, носи той навеки
за дечица и големи,
всички нека са засмени.
© Райна Маргина Всички права запазени