От небесната гръд изтича земната зима...
И облива ни бяла предколедна светлина.
Всяка душа на небето звездичка си има.
Като знак, че добре е дошла
на земята... Като Витлеемската светла надежда...
Като вяра. Като предчувствие за добро.
Като истина. Като обич. И нежност.
Като чудо, сътворено от Бог!
© Нина Сименова Всички права запазени