Не искам нищо под елхата,
тя и без това не свети от години.
И без друго вече свикнах с тъмнината.
Нека само болката от ляво да си иде.
Не искам нищичко от магазина.
Там продават толкова ненужни вещи.
Нямам обич. Вещи имам.
Примирявам се, че пак е нещо.
Не искам препълнена маса.
На сам човек какво му трябва?
Столът срещу мен като е празен,
по - добре дори и да не сядам.
Нарочно не паля камината.
Още те чакам! Влез през комина!
Дядо Коледа, поне веднъж в годината,
донеси ми парченце любов, ако имаш!
© Бисерка Тодорова Всички права запазени
Вярвай и я очаквай !
Поздрави !