26.12.2021 г., 0:42 ч.

Коледно желание (ти) 

  Поезия » Любовна
564 0 3

Ех, как искам

да ти пожелая 

,,Весела Коледа",

изпълнена с чудеса...

Да те накарам 

да чувстваш 

отново любовта...

 

Ех, как искам

да дойда 

при теб, 

да те прегърна,

да ти кажа 

колко съжалявам

и как без 

теб едвам

оцелявам...

 

Ех, как искам

всичко между 

нас да оправи,

да може 

всичко лошо като 

с магия да се

забрави...

 

Ех, как искам 

заедно да

сме пак, 

чувствата 

в душите ни

да блестят

като звезден 

прах...

 

Ех, как искам 

да те погледна 

в очите,

да ти кажа 

всичко без думи,

времето да

спре и наново

да започнем 

да усещаме

,,онези чувства"

помежду ни...

 

Ех, как искам

думите

,,Обичам те"

да прочета,

едно едничко

желание имам,

да се върнем

пак към ,,нас",

да е най-могъща

обичта...

© Майчето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??