Коледно настроение
Дядо Коледа пристигна,
закачливо ни намигна.
Кош с подаръци понесъл,
на послушните разнесъл.
На дечицата прекрасни,
пъстри, весели играчки.
Мама, тате закачи
с Радост, Здраве и пари.
Баба, дядо пък дари,
дълги и щастливи дни.
Да се радват на децата,
те да сгряват им сърцата.
Всички радостни се сбраха,
Дядо Коледа разсмяха,
с весели шиги, игри,
чак до късно призори.
Весела Коледа, Откровенци!!!
© Гергана Спасова Всички права запазени