Здравей, любими Дядо белобрад!
Дядовци много, но ти един си в този свят!
Всички пишат този месец!
Искат нещичко от теб!
Надяват се, че можеш да идеш навред.
И аз да напиша. Да не остана назад!
Искам, мили Дядо, малко разум в този свят!
Искам много сърдечна топлота!
Не е нужно да пътуваш до мен.
Просто, по пътя поръсвай с чиста любов!
Да завали като сняг и осъмнем в свят нов!
© Маргарита Ангелова Всички права запазени