Колко
Колко пъти ти признавах любовта си -
отричана от тебе бях.
Сега ти търсиш верността ми,
но стига вече, изгорях.
Ранявана със думи остри,
със обиди и забрава,
съборих всичките мостове,
а любовта при мен остава.
Колко пъти ти се молех
да ме допуснеш ти до теб,
а ти запалваше цигара -
сърце от бучка лед.
© Тонка Стефанова Всички права запазени