6.02.2021 г., 7:42 ч.

Колко мъжко 

  Поезия » Любовна
364 0 0

Няма да ти върна любовта,
не съм ти рицаря в доспехи,
дошъл съм само за вечерта,
с поглед свалям твоите дрехи.

Няма да е обич и романс,
не съм научен да бъда нежен.
Ще бъде по-тъмният нюанс
на секса за една вечер.

Целувки няма да ти давам;
ноктите си остави по мен.
Забивай силно, да прокървявам,
почти останах задоволен.

Ще сливам  нашите тела,
няма да ти давам да ме галиш.
Като свършим, ще си продължа,
искам да можеш да забравиш.

Не искай да ме видиш сутринта,
нощите с любов не си прекарвам.
Сърцето си оставих на жена,
а тялото - на всяка го раздавам.

© Георги Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??