Колко много аз обичам
по полянките да тичам.
Там бера си боровинки
и червенички малинки.
С цели шепи аз ги лапам,
винаги носа си цапам.
Дават ми те много сила
и на кака ми Людмила
в шепите ще занеса.
Ако искате кажете,
само знак ми покажете
и на вас ще донеса.
© Лидия Кърклисийска Всички права запазени