19.03.2010 г., 9:32 ч.

Колкото - толкова 

  Поезия » Любовна
586 0 1

Не пресмятай до секунда всеки час.

Не измервай обичта ни в джаули.

Не обръщай в сметки всичко между нас.

Колкото сме взели - толкова сме давали.

 

Не ми дължиш усмивки или истини.

Не си бил мой - взаимно сме се имали.

Не искам наем, че в сърцето бил си ми.

Колкото сме дали - толкова сме взимали.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??