Да подкрепим комунистите днес,
за да има за България прогрес.
Парламентарните "избраници" не са народни*.
От тях хората искат да са свободни.
Пак повтарят се събитията стари -
от същата политика народът се опари.
Докато те на власт са -
всички злини за нас са.
Народе, избери хора свестни,
не мошеници, а честни,
които за България милеят
и за това бедните да оцелеят!
*В смисъл, че защитават интересите на олигарсите, а не на народа.
© Георги Всички права запазени
Нали уж ГЕРБ бяха честните и некорумпираните?
Пък и те се оказаха от същия дол дренки!