Докосване със първите лъчи
на лятната омара
от жарки устни на зора
и нежни пръсти потопени
в утринна роса
С морски полъх
тялото ти да погаля
и с целувка плаха
усмивката ти, да извая начаса
Утихнала опиянена,очи затварям
и в копнеж на обич и тъга
душата си отварям
за да те погълна
като сатенена мъгла.
© ПЕТЯ ЙОРДАНОВА Всички права запазени