Копнея ти да си за мен
една любов, неповторима.
Прекрасна нимфа нощ и ден
копнея ти да си за мен.
От теб се чувствам възроден
и благославям те любима.
Копнея ти да си за мен
една любов, неповторима.
Необясним и чуден плен
копнея ти да си за мен.
Повярвал в теб, обнадежден -
безкрай е радост, че те има.
Копнея ти да си за мен
една любов, неповторима.
© Асенчо Грудев Всички права запазени