Море, аз дълго те жадувах,
при теб дойдох, рискувайки безпаметно.
Когато съм при теб ми се лудува
под палещата красота на лятото.
Обичам да потъвам в синевата на твоите обятия горещи.
При теб с любов изпрати ме съдбата
да ме пречистиш от очи зловещи.
За тебе тялото ми все е жадно,
ти караш ме да се почувствам в рая.
Макар понякога и да си хладно,
аз пак ще те обичам и желая.
© Бояна Драгиева Всички права запазени