КОПНЕЖ И ТРЪПКА
Вино и ракия ме опиват,
но кратко е това пиянство.
Бързо мислите отиват
във безкрайното пространство.
Пълни със обич, не със вино,
чашата кристална на душата.
Тя ще ме опие много силно,
видя ли във теб жената.
Копнеж и тръпка нека бъдат
глътките, със теб изпити.
Да сме от тях опиянени.
На любов да бъдем сити.
© АНГЕЛ САВОВ Всички права запазени