Обгръщаш ме с нежната си плът
и молещ ме прегръщаш в захлас.
Обливаш ме с цялата любов,
на която си способен в този час.
Давам ти своята жар тръпнеща.
Давам ти лицето, косите и тялото си
и моля се това да стане, умоляваща -
потъвам в безкрайно звездна бездна...
Очите ти без думи ми говорят
"обичам те", ще ти го повтарям,
докато звукът преглъхне в мене
и ехото аз никога няма да забравя.
И сладостно ме любиш, изпадам в екстаз
изпепеляваща е тази наша нежност -
сякаш политаме и падаме в пропаст,
от която няма да се върнем Ти и Аз.
Поели път към вечността,
телата ни се сливат във едно.
Поели пътя във нощта -
радост - сърцето ми не е само.
................................................................
Събуждам се и виждам светлината -
отново всичко пак било е сън.
Обличам дрехата на самотата
и търся те сред хората навън.