Ще ме повикаш ли в нощта,
при тебе мокра да пристигна
или ще ме оставиш под дъжда
до кости в мрака да подгизна...
Ще ме пуснеш ли в уютната си стая,
премръзнала да вдишам топлина
или ще обречеш копнежа ми на тая
пагубно-натрапна хладина...
Ще поискаш ли в нощта дъждовна
да бъда твоя остров на греха
или ще ме намериш ти виновна
за нарушените си правила...
Ще ме допуснеш ли до себе си, за Бога,
да те превърна в принца на нощта
или ще ме осъдиш да не мога
да съм вълшебница на твоята душа...
¤ۣۜ๘●•Daisy Patton•●๘¤ۣۜ
© Дейзи Патън Всички права запазени
Много ми харесва