Като нежен полъх от небето чувам глас,
който трепетно нашепва за любов.
А в душата ми припламна непозната страст.
И животът се обагри в смисъл нов.
Тишината се разпуква от копнежен зов.
Лъч надежда ледовете в мен стопи.
Колко си красива ти, нестихваща любов.
Сладостта на чувствата ти ме плени.
© Ивелина Георгиева Всички права запазени