Косата ми е зелена
Обичам трепета пръв,
който буди у мене страстта.
Усещам лудата кръв,
взривена от твойта ръка.
Тихо шепнеш във тъмното,
че косата ми е зелена...
сякаш съм пролет за тебе -
млада, неуловена.
Стонът, парещ във тялото,
обещаващ блаженство и грях,
поставя в мене Началото,
изтръгва най-женския смях.
© Елена Всички права запазени