22.09.2008 г., 9:31 ч.  

Кошмар 

  Поезия » Любовна
1009 0 1

В тъмнината глуха,

видях лъч светлина.
Прониза мрака нечуто,
като спартанска стрела.

Заби се стрелата

там седеше и тя...
обляна цялата в кръв.
Алено бе лицето й
и нямаше до нея път.

Кошмар ли бе това, или съдба?
Изгубих ли всичко за миг?


Проблясъци, спомени отпреди -
изплуват в съзнанието ми.

Искат тебе да ми вземат, 

Боря ги със зъби и нокти.


Събуждам се облян целия в пот,
поглеждам до мене си ти.
Сгушена като бебе панда и спиш

Отдъхвам си.

 

(К.Х)

© Кристиян Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??