Отново нощ… и пак броя овце:
Привиждат ми се полкове “чифути”.
С калашници в ръцете си са те.
А в мордите приличат ми на Путин.
Зад тях напират орди от Чечня:
Брадясали - в сражения момчета.
Очите им - жадуват за война!
Оглеждат се - на жълтите павета.
Юри
Йовев
Март
2022 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени