28.01.2010 г., 14:03 ч.

Коя си ти? 

  Поезия » Любовна
574 0 2

 

 

 

 

 

 

         Коя си ти, смутила моята душа?

        Защо в огледалото се взираш,

        търсейки мен в себе си сега?

        Излез на улицата светла,

        там ще ме откриеш сред многото лица.

        По очите ще те разпозная сред множеството на града.

        Ще спра до теб смутен, поемайки в дланите си твоята ръка.

© Димитър Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??