Коя си ти, че крадеш от съня ми,
нахлуваш в мислите, в ума ми.
Коя си ти, че за тебе бленувам
и с теб да да съггреша тъй силно жадувам.
Коя си ти? Къде си?
Ела и вземи любовта ми
и нека тази любов да озари дома ми!
© Илия Левков Всички права запазени