Крадец на обич мога ли да бъда?
Да прося хорската любов!
Щом в сънищата само мога
с теб да бъда!
Къде да търся смисъл занапред?
И как да моля, за да бъдеш с мене?
Да прося милостиня ли от теб?
Открадвам само миговете щастие!
И пазя всеки миг за мен!
Не вярвам, че отново обич
ще намеря истинска!
Не вярвам, че отново с мен
ще бъдеш ти!
Крадец на обич мога само
аз да бъда!
Да прося хорската любов!
© Сандра Неста Всички права запазени
Когато искаш да получиш,раздавай в огромни количества!
Поздрав!