О, тази рокля толкова да ти отива,
че нямам думи за да го опиша!...
Изглеждаш в нея още по-красива,
а ароматът на кафето чак се диша...
По тялото ти е като излята
и формите ти я изпълват тъй приятно...
Гърдите - хълмове, вълни - бедрата,
а пък кафето е вълшебно ароматно...
Но няма да го крия, много искам,
във този миг от тебе да я съблека
и голото ти тяло с ласки да обсипвам,
а кафето да го пием двама... сутринта...
17.07.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов Всички права запазени
И спирам диалога, че заприлича на лаф моабет, а не съм голям фен на подобни неща, особено когато не са на подходящо място 😊