13.06.2006 г., 19:59 ч.

Красиво или Сиво 

  Поезия
637 1 0
Нещо в теб напира...
Казваш си - чувствата са сила!
Те нямат край,
с тях винаги си най -
във красиво или сиво.

Откриеш ли тайния извор,
всичко започва - нямаш избор!
Копнееш ли чакаш съдбата...
Незнаеш - ще има ли лъчи на красотата?

Какъв тоалет ще е попило?
Чувството - красиво или сиво?

© Златозар Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??