18.01.2007 г., 18:29 ч.

Красота 

  Поезия
770 0 5

Разкажи ми за сънищата си,
за всичко хубаво кажи ми-
моментите,когато пресичахме пътищата си,
когато бяхме си един на друг любими.

Разкрий ми мечтите си,
за всички наши мигове вълшебни,
в които лудо обичал си
вълните,вятъра,дъждът и мене.

Сподели ми страховете си,
когато плашел си се,че ще ме загубиш
и давел си се в мислите си,
че не е любов това,а е заблуда.

И щом узная твоите мисли,
и щом дариш ми своята душа,
готови ще са веч сърцата чисти
да постигнат съвършена красота!

© София Ленова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??