Искам аз да летя, да пея,
да съм волна птица желая,
симфония в рими да лея,
за красотата ти мечтая!
Ти си неземен блян,
искам да те видя пак,
за теб съм замечтан,
а живея сам в мрак!
Ще дойде пролетта,
вън ще цъфтят цветя,
но живея в празнота,
не мога аз да полетя!
Моля те, ела поне веднъж,
слънчеви лъчи пак ми дай,
нека спре този силен дъжд,
нека крепиш духа ми докрай!
© Георги Всички права запазени