Зад лицето с усмивка сърцето кърви...
безпомощно, безмълвно... без да може да се защити...
Очите го прикриват и не показват
голямата тъга, а когато са самички, те плачат
през нощта!
И ето, слънцето изгрява,
а всичко е потънало в мрак,
защото там, в далечината,
с друга те видях!