Ще пречупя ли крилете ти, ако желая друг?
Ще можеш ли да си щастлива само с моята песен
за лека нощ?
Ще ми простиш ли, ако не лесен
път избера?
А труден, а друг...
Не съм достатъчно смела – достатъчно аз.
Или може би вярвам твърде много в нас?
Да можех да кажа, че мечтая за друг,
че други ръце жадувам, а не своя съпруг...
И чакам, и мечтая – да бъдеш различен.
Отговорен. Активен. Независим. Жадуван.
Ще пречупя ли крилете ти, ако желая друг?
Ще бъдеш ли щастлива, ангел мой,
ако избера онзи труден път...
© Иии Тттт Всички права запазени