13.07.2010 г., 8:31 ч.

Кристални пуканки 

  Поезия
650 0 2

Кристални пуканки валят...

надеждата умирала последна.

Сънят припира - мислите пълзят,

кристални пуканки валят...

Сънят е той - Завоевател,

а Слънцето  - би искало да го надвие.

 

Под изтривалката оставих Ключ...

и чисто нов Ключодържател.

© Гергана Янчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??